Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4963 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4963 Over Securatis – Securatis

Over Securatis

Over Securatis

Welkom op de website van Securatis.

Securatis richt zich op uw veiligheid en privacy. De gevaren binnen de digitale wereld zijn de afgelopen tijd aanzienlijk groter geworden. Dit leidt tot een grote behoefte aan het verbeteren van de digitale veiligheid (Cyber Security).

Securatis is u van dienst door de digitale veiligheid binnen uw thuisomgeving te verbeteren. Het controleren van uw digitale veiligheid en verbeteren waar nodig is de belangrijkste taak voor Securatis. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van diensten als social media en internetbankieren.

Achtergrond Securatis

Achter Securatis zit een fanatieke Cyber Security student die het gevaar ziet van de beperkte kennis op het gebied van digitale beveiliging in de persoonlijke leefomgeving. Dit heeft mij gemotiveerd om Securatis op te starten en op deze manier iedereen die zich niet comfortabel voelt met de digitale veiligheid, van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijk

Martijn van Dijk is de naam van deze fanatieke Cyber Security student. Al meer dan vijf jaar ben ik actief bezig in deze wereld en inmiddels ben ik afgestudeerd als ingenieur aan het HBO ICT-Cyber Security in Eindhoven. Momenteel ben ik bezig met mijn master Cyber Security aan de Radboud Universiteit. De kennis die ik hier opgedaan heb, pas ik toe tijdens de dienstverlening richting u.