Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4963 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4963 Aanvallers defacen tientallen subreddits met pro-Trump-berichten – Securatis

Aanvallers defacen tientallen subreddits met pro-Trump-berichten

doorSecuratis

Aanvallers defacen tientallen subreddits met pro-Trump-berichten

Door Anoniem: Zal wel weer een Russische verstoring van de verkiezingsstrijd worden genoemd. Wedden?

Als je dit zonder bewijs zegt doe je hetzelfde wat je hier andere probeert te verwijten. Er zijn veel bewijzen van Russische beinvloeding bij andere gelegenheden. Ik snap niet waarom je dat zou willen afvallen met basisloze uitspraken. Het is nergens voor nodig je te verlagen tot de methoden van trollen.

VS compleet gepolariseerde samenleving en dat niet alleen. De neergang van een Imperium in volle gang en in vele bedrijven.
J.O.

De VS is duidelijk niet goed bezig internationaal en Trump een belangrijke oorzaak, ook van nationale problemen. Hij neemt het niet zo nauw met de waarheid en lijkt zicht te spiegelen aan dictators. Dat zien niet alleen democraten maar ook republikeinen.https://www.security.nl/posting/667009/Aanvallers+defacen+tientallen+subreddits+met+pro-Trump-berichten?channel=rss

Over de auteur

Securatis administrator