Overheid gaat toezien op nationale infrastructuur voor e-facturatie

doorSecuratis

Overheid gaat toezien op nationale infrastructuur voor e-facturatie

Door Anoniem:

Door souplost: Hoe is de interoperabiliteit gegarandeerd? m.a.w. werkt het ook met niet windows systemen?

Je het ook het artikel gelezen?

Want je bent weer de grootste onzin aan het uitkramen, waarin het antwoord gewoon letterlijk in het artikel staat.
Want dit heeft helemaal NIETS met een OS te maken. Het is een standaard manier van uitwissen van facturen op basis van een XML formaat. Op welk OS de facturen verwerkt worden, maakt dus niet uit.

E-factureren is het elektronisch uitwisselen van factuurgegevens tussen leverancier en koper. Een e-factuur is een xml-bestand waarmee een gestandaardiseerde set aan factuurgegevens van de ene financiële administratie naar de ander financiële administratie wordt verzonden. Dankzij deze standaardisering kunnen financiële administraties e-facturen automatisch inlezen.

Door Anoniem:

Door souplost: Hoe is de interoperabiliteit gegarandeerd? m.a.w. werkt het ook met niet windows systemen?

Je het ook het artikel gelezen?

Want je bent weer de grootste onzin aan het uitkramen, waarin het antwoord gewoon letterlijk in het artikel staat.
Want dit heeft helemaal NIETS met een OS te maken. Het is een standaard manier van uitwissen van facturen op basis van een XML formaat. Op welk OS de facturen verwerkt worden, maakt dus niet uit.

E-factureren is het elektronisch uitwisselen van factuurgegevens tussen leverancier en koper. Een e-factuur is een xml-bestand waarmee een gestandaardiseerde set aan factuurgegevens van de ene financiële administratie naar de ander financiële administratie wordt verzonden. Dankzij deze standaardisering kunnen financiële administraties e-facturen automatisch inlezen.

Hoe kan iemand onzin uitkramen als hij alleen een vraag stelt ? De toeleveranciers rond de overheid zijn verslaaft aan Microsoft software dus is het logisch om te vragen of deze infrastructuur met een open staandaard werkt. Niet alle XML bestanden voldoen aan een open standaard. Default MSOffice xml bestand formaat voldoet bv niet aan een open standaard. De enige die onzin uitkraamt is U dus. Er wordt niet eens een (Europese) norm genoemd. XML staat niet bij facturatie en administratie https://www.forumstandaardisatie.nl/domein/e-facturatie-en-administratiehttps://www.security.nl/posting/663238/Overheid+gaat+toezien+op+nationale+infrastructuur+voor+e-facturatie?channel=rss

Over de auteur

Securatis administrator