Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4963 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4963 Politie start nieuw experiment met virtuele chatbot Wout – Securatis

Politie start nieuw experiment met virtuele chatbot Wout

doorSecuratis

Politie start nieuw experiment met virtuele chatbot Wout

Wout……….De Nederlandse politie wordt met de dag ongeloofwaardiger.

Ze huilen bij een rechtszitting, lopen er tegenwoordig bij als op een catwalk voor gele accentueerstiften en denken dat ze populair worden bij het door de bank genomen van minachting bolstaande publiek door een scheldnaam uit het verleden: “wouten” af te korten tot “Wout” en dat binnen een functioneel kader. Om je te bescheuren. Een klucht gebracht door John Lanting zou het als script kunnen gebruiken.

De politie moet zich niet willen populariseren. Nooit. Ver van dat! Het is een afschuwelijke denkfout.

Ik ben van de generatie die respect had voor de politie toen zij nog gekleed waren in zwart met blauwe pofbroek. Waarom? Omdat zij er de wind onder hielden bij het publiek.
Mijn opa, geboren rond 1890 (geen lieverdje, hij liep altijd met een opinel mes op zak) was ook vanwege zijn voor die tijd lengte van bijna 2 meter een reus van een kerel; type dokwerker met handen als kolenschoppen, maar had er schrik voor als hij weer eens werd opgebracht wegens openbare dronkenschap. Onderweg naar het bureau draaiden ze (politie) hem bijna de arm uit de kom en als hij ook maar een spier verzette – wat hij dus deed – kreeg hij een pak rammel van jewelste eenmaal uit het zicht van het openbare leven.

Waar is het misgegaan dat de politie er nu bijloopt als aangeklede fluoriserende Homo Erectus vol met (niet) ontzag inboezemend instrumentarium en it will not do?

Het antwoord is in drie woorden samengevat: Gebrek aan handhaving. Slechts die drie woorden zijn voldoende om historische verantwoording af te leggen voor zoals sommigen zeggen: Het falen van de Nederlandse rechtstaat.

En de kern daarvan is weer dat de burger/mens in de maatschappij gelijk is aan een kleuter die je met regelmaat streng bij de les moet houden, moet corrigeren. (handhaving) Laat het los en de maatschappij verloedert.

https://www.security.nl/posting/625588/Politie+start+nieuw+experiment+met+virtuele+chatbot+Wout?channel=rss

Over de auteur

Securatis administrator