CCleaner Pro introduceert updatetool voor andere software

doorSecuratis

CCleaner Pro introduceert updatetool voor andere software

Door Anoniem:

Door Anoniem: Welja, we maken de Windows-gebruikers nóg afhankelijker en minder zelfredzaam. Omdat mensen door dergelijke tooltjes zowat alles uit handen wordt gegeven creëer je “domme” digibeten waar geen enkel initiatief meer in zit. Ik merk dat nu al een hele tijd dat mensen hun computers wel gebruiken, maar compleet in paniek raken als ze een foutmelding zien of als iets niet werkt zoals men dat verwacht. Een hele slechte zaak. Het wordt tijd dat mensen weer eens een beetje kennis krijgen van hun apparaten. Zoals het hoort…

Wat een belachelijke reactie. Iemand die tools gebruikt om z’n pc op orde te houden is juist iemand die het goed doet. Jij ruimt je harde schijf op via de commandline prompt begrijp ik?

Hoezo belachelijk? Omdat mensen geen kennis hebben over hetgeen ze gebruiken ontstaat juist alle ellende. Ik vind gewoon dat je behoort te verdiepen in hetgeen je gebruikt. Je hoeft van mij ècht geen techneut te worden, maar enige basale kennis zou een hoop gezeik schelen. Het enige dat het gros nu nog doet is “consumeren”, en niks meer.

Verder: dergelijke tools kunnen handig lijken, maar er zijn ook gevallen bekend dat zo’n programma een compleet systeem onderuit halen, met als resultaat een niet meer opstartende computer. Fijn hoor, zo’n “sloper” op je systeem.

https://www.security.nl/posting/601748/CCleaner+Pro+introduceert+updatetool+voor+andere+software?channel=rss

Over de auteur

Securatis administrator