Senatoren VS willen onderzoek naar buitenlandse vpn-apps

doorSecuratis

Senatoren VS willen onderzoek naar buitenlandse vpn-apps

Sorry en heel hard. Lees niet verder als je geen ballen hebt.

Internet komt uit de USA. Het was gemaakt om lanceerstations met elkaar te laten communiceren. En als er een kernbom op eentje viel, dat de datapakketjes nog altijd hun weg vonden naar de rest. Dat is TCP-IP. Arpanet en darpanet. En daarna internet. Nederland was het eerste land, met het SARA rekencentrum in Amsterdam dat als eerste land mee mocht doen. En het .nl TLD geboren werd.

Maar met dit artikel moet ik ineens aan Reagan denken. En de andere Amerikaanse mentaliteit. En over een heel andere tak van sport.

Lees niet verder. Ik waarschuw maar.

AIDS kwam. En het kwam uit de USA. Net als internet en TCP-IP. Toen was Reagan aan de macht. En wat deed Reagan? Grenzen dicht. Geen visa als je niet getest was maar mogelijk verdacht. En geen cent naar onderzoek om die ziekte te verdrijven.

Het is dezelfde mentalieit die ik nu lees. Eerst zelf de infectiebron zijn. En dan het boze buitenland de schuld geven. Over dingen die uit je eigen keuken komen. Maar waar je zelf ook nog voor geen cent van plan bent om daar iets aan zelfs maar bij te dragen om er samen wat aan te doen.

De Amerikaanse senaat zit op stoelen van mensen die al 50 jaar geleden er geen zin in hadden om hun ogen uit de kop te schamen.

Niet over security, noch over volksgezondheid.

En dan heb ik het nog niet eens over verdovende middelen. Want ik ken geen Hollandse woorden voor sommige van die poeiers en pillen. Dat is allemaal Engels. Raar he?

Trump was geen vergissing. Trump is het ware gezicht van een heel groot deel daar dat bij tegenslagen het liefst alle buitenlanders ervoor haat. En alle grenzen dicht smijt. Dat moeten ze dan maar doen. Zolang ze zelf dan ook beloven thuis te blijven.

Reagan kreeg Altzheimer. Misschien is het in zijn herinnering dat de Amerikaanse senaat die traditie zo veel mogelijk in stand probeert te houden. Hang je vlag maar uit, zing je volkslied en met je hand op je hart.

https://www.security.nl/posting/597270/Senatoren+VS+willen+onderzoek+naar+buitenlandse+vpn-apps?channel=rss

Over de auteur

Securatis administrator